Wat is het beste emailbleeksysteem?

Een prachtige glimlach wordt meestal gekenmerkt door schone, witte, gezonde tanden thuis bleken. Maar naarmate de tijd verstrijkt, kunnen vlekken van etenswaren en dranken, en ook een alternatief voor levensstijl, de kleur en gezondheid en conditie van de tand beïnvloeden. Dankzij de beschikbaarheid van het bleken van tanden is zelfverzekerd glimlachen met een set prachtige parelwitte blanken niet echt een probleem meer.

This image has an empty alt attribute; its file name is 6tandenbleeksets.jpg

Of kan het zijn?

Met talloze keuzes beschikbaar, is het echt moeilijk voor een paar mannen en vrouwen om te kiezen. Meestal vindt u twee klassen, met name vrij verkrijgbare en klinische oplossingen.

Zeker een van de vrij verkrijgbare producten die tegenwoordig worden gezocht, zijn strips voor het bleken van tanden. Deze komen meestal in paren van polyethyleenstrips – voor die grote en basistand. En ze zijn vooraf gecoat met waterstofperoxide, de chemische stof die tanden witter maakt.

De set strips moet echt over het glazuur worden gelegd gedurende een periode van 30 minuten of zelfs meer, met tussenpozen van 12 uur gedurende ongeveer 2 tot vier weken. De voordelen verschillen normaal gesproken voor elke persoon. Hoewel de meest voorkomende 3 tot vier tinten witter zijn. Ook zijn bleekstrips redelijk betaalbaar. Je kunt ze krijgen voor minder dan $ 20, binnen het minimum.

Een alternatieve keuze voor het bleken van tanden is het gebruik van bleekkits. De methode begint met het plaatsen van de bleekgel op een schaal die zeker in de mond en in uw tanden is geplaatst. De lade is vaak geschikt voor iedereen, dus u kunt direct na gebruik een ongelijk eindresultaat krijgen. Het bakje met gel blijft minimaal 30 minuten bij al uw glazuur. Een aantal mensen komt deze methode rommelig en arbeidsintensief tegen, en het zien van goede eindresultaten kan veel meer dan drie maanden continu gebruik inhouden.

Een keuze die zeker wordt aangemoedigd voor effectievere en aantrekkelijkere resultaten is door middel van klinische therapie. Hoewel het een beetje prijzig is dan de meeste vrij verkrijgbare tanden, is de klinische oplossing veel betrouwbaarder dan onmiddellijke oplossingen. Tandartsen die een bleekbehandeling aanbieden, hebben mogelijk alleen maar nodig dat u zeker ten minste 2 keer naar hun kantoor kijkt – aanvankelijk voor het consult en ten tweede voor de echte procedure. Ondanks het feit dat het het beste is om te denken aan herhaalde menstruaties, omdat geen twee mensen exact dezelfde tandgevoeligheid en mate van verkleuring hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *